Sajtómegjelenések

[ORIGO]

A hivatásos járművezetői vizsgák is megkezdődnek

2020. május 25.

A tízezret közelíti a vizsgaszervezési tevékenység május 11-i újraindulása óta országszerte valamilyen kategóriában közlekedési vizsgát tevők száma. Bár a résztvevők csak korlátozott számban jelenhetnek meg a helyszíneken, a veszélyhelyzet előtti időszakhoz képest nem nőtt a jelentkezést követő várakozási idő - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

További részletek >>

 

[MAGYAR NEMZET]

Budapesten is újraindulnak a közlekedési vizsgák

2020. május 18.

Az ország minden részében újraindulnak a közlekedési vizsgák és utánképzések, miután május 18-tól Budapesten is lehetővé válik a közlekedési vizsgák szervezése. Az egyes helyszíneken a jelentkezések függvényében hirdetik ki az első időpontokat – ismertette az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

További részletek >>

 

[HÍR TV]

Pest megyében is újraindulnak a közlekedési vizsgák

2020. május 15.

A járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekhez igazodva jövő héttől Pest megyében is szervezhetőek közlekedési vizsgák, az időpontokat a jelentkezések függvényében hirdetik majd ki - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteken az MTI-vel.

További részletek >>

 

[VILÁGGAZDASÁG]

Több mint 400 résztvevővel indultak újra vidéken a közlekedési vizsgák

2020. május 11.

Húsz vidéki helyszínen, közel 100 gyakorlati vizsgázó részvételével indultak újra a közlekedési vizsgák május 11-én. A leendő járművezetők szigorú óvintézkedések mellett, csökkentett létszámban, kizárólag védőfelszerelésben adhattak számot felkészültségükről.

További részletek >>

 

[HÍRADÓ]

Vidéken újraindulnak a közlekedési vizsgák

2020. május 5.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium engedélyével május 6-tól Budapest és Pest megye kivételével újraindulhatnak az országban a közlekedési vizsgák és utánképzések. Az intézkedés a közúti, a vasúti, a hajózási és a légügyi területet egyaránt érinti, az első vizsgákat a jövő hétre szervezhetik meg.

További részletek >>

 

[ORIGO]

Minisztériumi külön engedéllyel esett át alkalmassági vizsgálaton öt mentőjelölt

2020. április 23.

Öt leendfő mentőgépkocsi-vezető számára szerdán - a megfelelő óvintézkedések mellett - rendkívüli közlekedéspszichológiai pályaalkalmassági vizsgálatot tartottak a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) Nonprofit Kft. budapesti központjában. 

További részletek >>