IDÉN IS VÁRJUK HAJÓS ÜGYFELEINKET SZEZONÁLIS ÜGYFÉLSZOLGÁLATAINKON!

2024. április 30. kedd

Májusban megnyitja kapuit szezonális hajós ügyfélszolgálatunk Balatonfüreden és Kiskörén! 

Kollégáink a hajózási szezonban, keddenként 10 és 14 óra között, a Balatonfüredi Yacht Club (BYC) területén belül (Zákonyi Ferenc u. 2.) található ügyfélszolgálati irodánkban várják önöket. A helyszín mind közútról, mind a víz felől könnyen megközelíthető.
Nyitás: május 7-én!

A Tisza-tó mellett 2024-ben új helyszínen, Kiskörén (Platán sor 0680/13., Köre kikötő) várjuk minden hónap első csütörtöki napján, 10 és 14 óra között ügyfeleinket.
Nyitás: május 2-án!

Intézhető ügyek köre nyári helyszíneinken: képesítésekkel, vizsgákkal és képesítő okmányokkal, valamint a hajós és tengerész szolgálati könyvekkel kapcsolatos ügyek.

Aktualitások:

  • Idén 10 évesek a belvízi kedvtelési célú kártyaokmányok, amelyek érvényessége ebben az évben lejár!
    • -> A belvízi és a tengeri, papír alapú kedvtelési célú képesítő okmányok hatályukat vesztették 2022. december 31-ével, azóta kizárólag a kártya formátumú képesítő okmánnyal lehet igazolni a kedvtelési célú kishajóvezetői jogosultságot.
  • A kártya formátumú okmány 11. pontja (érvényességi idő) a bizonyítvány érvényességének lejárati dátumát tartalmazza, amennyiben az lejárt, vagy közeleg a lejárat időpontja, javasoljuk a bizonyítvány cseréjét!
    • -> A bizonyítványon az egészségi alkalmasság lejárati dátuma nincs feltüntetve, ezt az adatot online van lehetőség ellenőrizni. Bővebb információ IDE kattintva érhető el.

Országszerte, több helyszínen

A Vizsgaközpont hajós ügyfelei Balatonfüred mellett 6 állandó helyszínen intézhetik ügyeiket. Budapesten, Mohácson és Siófokon klasszikus hajózási kirendeltség működik, ahol a hatáskörünkbe tartozó valamennyi hajózási ügy intézhető. Szegeden, Miskolcon és Győrben a közutas ügyfélszolgálatokon érhetők el hajós ügyintézési lehetőségek. Ez utóbbi helyszíneken belvízi kedvtelési célú vizsgák letételére és a kapcsolódó okmányok ügyintézésére van mód.

Bővebb információk ügyfélszolgálataink nyitvatartásáról és az intézhető ügytípusokról >>

ZALAI RENDŐRSÉG: VÁLJUNK TUDATOS KÖZLEKEDŐVÉ!

Címke: AKKN, KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁG

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Balesetmegelőzési Bizottság számos programmal hívta fel a figyelmet a kulturált közlekedés fontosságára – adta hírül a police.hu. A rendőrségi szakportál felhívta rá a figyelmet, hogy biztonságosan közlekedni manapság egyre fontosabb, hiszen...

A NAGYMÉRETŰ JÁRMŰVEK HOLTTERÉRE FIGYELMEZTET A BKK

Címke: , AKKN

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása nyomán a kreszvaltozas.hu szaklap beszámolt róla, hogy a fővárosi közlekedésszervező cég májustól az autóbuszok és trolik hátuljára és oldalára élénk, sárga színű, a nagyobb méretű járművek holtterére figyelmeztető matricákat helyez...

A Vizsgaközpont idén is részt vesz A Közlekedési Kultúra Napja szervezésében

Címke: AKKN,

Május 11-én, szombaton 10. alkalommal ünnepeljük A Közlekedési Kultúra Napját, amire több mint 140 partnerszervezettel közösen szervezünk aznap, valamint a kapcsolódó időszakban mintegy 200 féle...

MA ESTE RÖVID IDEIG A KÖKÉNY RENDSZER NEM LESZ ELÉRHETŐ

Címke: KÖKÉNY,

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 5-én, pénteken 21:00 és 21:30 között a KÖKÉNY rendszer tervezett karbantartása zajlik, amely időtartartam alatt a rendszer nem lesz...